Salată de fructe de mare Frutti di Mare
Salata de fructe de mare Frutti di Mare este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 285 calorii, 30g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.31 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 594 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de roșii, sare și piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată mixtă de fructe de mare (Insalatan ai Frutti di Mare), Paste cu fructe de mare (Bucatini ai Frutti di Mare), și Frutti di Mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 Puneți toate ingredientele bulionului de braconaj împreună într-o oală medie, acoperiți și aduceți la fierbere. Opriți focul pentru a lăsa aromele să se absoarbă în timp ce tăiați legumele.2 în timp ce bulionul de braconaj se înmoaie, tăiați ardeiul galben, semințele și tăiați roșiile și tăiați tulpinile de țelină foarte subțiri. Se toacă arpagicul. Suc de lămâi și îndepărtați orice semințe.
Puneți ardeii tăiați cubulețe, roșiile și țelina într-un castron foarte mare. Cele mai multe creveți cocktail sunt pre-curățate și fierte, astfel încât să le puteți pune în castron, de asemenea.3 aduceți bulionul de braconaj la fierbere și adăugați toate scoicile. Se fierbe 3-4 minute sau până când scoicile se deschid. De îndată ce vedeți fiecare scoică deschisă, pescuiți-o și puneți-o deoparte.
Scoateți carnea și puneți-o în castron cu legumele. Opriți focul și puneți scoicile în apa braconajului. Acoperiți oala și lăsați să stea 3-4 minute. Pescuiți scoicile și puneți-le în castron.4 aduceți bulionul la fierbere încă o dată.
Adăugați inelele de calamari și fierbeți 30 de secunde până la 1 minut, apoi turnați conținutul oalei într-o strecurătoare setată peste un bol. Puteți salva bulionul sau îl puteți arunca. Alegeți toate inelele de calamari și adăugați-le în castron. 5 pentru a termina, adăugați uleiul de măsline și puțină sare și jumătate din sucul de lămâie.
Se amestecă bine și gust.
Adăugați mai mult ulei de măsline, lămâie și sare până obțineți aromele dorite: salata ar trebui să strălucească cu ulei, sărată și tartă cu lămâie. La final, amestecați arpagicul și răciți. Această salată este mai bună la câteva ore după ce a fost făcută.