Salată de fructe de mare Frutti di Mare

Salată de fructe de mare Frutti di Mare
Salata de fructe de mare Frutti di Mare este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 285 calorii, 30g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.31 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 594 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de roșii, sare și piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată mixtă de fructe de mare (Insalatan ai Frutti di Mare), Paste cu fructe de mare (Bucatini ai Frutti di Mare), și Frutti di Mare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 Puneți toate ingredientele bulionului de braconaj împreună într-o oală medie, acoperiți și aduceți la fierbere. Opriți focul pentru a lăsa aromele să se absoarbă în timp ce tăiați legumele.2 în timp ce bulionul de braconaj se înmoaie, tăiați ardeiul galben, semințele și tăiați roșiile și tăiați tulpinile de țelină foarte subțiri. Se toacă arpagicul. Suc de lămâi și îndepărtați orice semințe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(24 De Număr)(24 De Număr)
Ardei GalbenArdei Galben
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Puneți ardeii tăiați cubulețe, roșiile și țelina într-un castron foarte mare. Cele mai multe creveți cocktail sunt pre-curățate și fierte, astfel încât să le puteți pune în castron, de asemenea.3 aduceți bulionul de braconaj la fierbere și adăugați toate scoicile. Se fierbe 3-4 minute sau până când scoicile se deschid. De îndată ce vedeți fiecare scoică deschisă, pescuiți-o și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Scoateți carnea și puneți-o în castron cu legumele. Opriți focul și puneți scoicile în apa braconajului. Acoperiți oala și lăsați să stea 3-4 minute. Pescuiți scoicile și puneți-le în castron.4 aduceți bulionul la fierbere încă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați inelele de calamari și fierbeți 30 de secunde până la 1 minut, apoi turnați conținutul oalei într-o strecurătoare setată peste un bol. Puteți salva bulionul sau îl puteți arunca. Alegeți toate inelele de calamari și adăugați-le în castron. 5 pentru a termina, adăugați uleiul de măsline și puțină sare și jumătate din sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
CalmarCalmar
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se amestecă bine și gust.
6
Adăugați mai mult ulei de măsline, lămâie și sare până obțineți aromele dorite: salata ar trebui să strălucească cu ulei, sărată și tartă cu lămâie. La final, amestecați arpagicul și răciți. Această salată este mai bună la câteva ore după ce a fost făcută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista