Salată De Fructe De Mare

Salată De Fructe De Mare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de fructe de mare. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 225 calorii, 29G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $3.33 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați salată bibb ruptă, piper, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Tort de mămăligă cu lămâie Meyer cu compot de fructe de iarnă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Nucă De Cocos-Fructe De Mare (Rassa De Fructe De Mare), Salată De Fructe De Mare, și Salată De Fructe De Mare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați vinul și midiile într-un cuptor olandez la foc mediu-mare. Acoperiți și gătiți timp de 5 minute sau până când midiile se deschid; aruncați orice coajă nedeschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
Coji De PasteCoji De Paste
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Scoateți midii din tigaie cu o lingură cu fante, rezervând lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
3
Scoateți carnea din midii și aruncați cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
Coji De PasteCoji De Paste
CarneCarne
4
Așezați midii într-un castron mare. Tapetați o sită cu pânză de brânză umezită, permițând pânzei de brânză să se extindă peste marginea sitei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
SitaSita
BolBol
5
Scurgeți lichidul de gătit prin sită peste un castron, rezervând lichid; aruncați cheesecloth.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
SitaSita
BolBol
6
Întoarceți lichidul în tigaie; aduceți la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați creveți și calmar în tigaie; gatiti 4 minute sau pana se termina, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Îndepărtați creveții și calmarul cu o lingură cu fante; aruncați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
9
Adăugați creveți și calmar la midii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
CrevețiCreveți
CalmarCalmar
10
Combinați 1/4 cană suc de lămâie și următoarele 6 ingrediente (prin usturoi) într-un bol, amestecând bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
11
Stropiți amestecul de suc de lămâie peste amestecul de creveți, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CrevețiCreveți
12
Combinați salata verde și feniculul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Adăugați restul de 4 lingurițe de suc de lămâie în amestecul de fenicul și aruncați pentru a acoperi. Aranjați amestecul de fenicul pe un platou; acoperiți cu amestec de creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
FeniculFenicul
CrevețiCreveți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista