Salată de fructe curry cu scoici
Salata de fructe curry cu scoici necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.71 pe portie. O porție conține 77 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână un strop de piper, suc de lămâie, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de fructe și nuci curry, Somon smucit din Caraibe cu ananas curry și salată de brânză de capră + salată de fructe, și Salată De Fructe De Pui Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați 2 frunze de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii.
Combinați sucul de lămâie și următoarele 6 ingrediente (suc de lămâie prin piper) într-un castron mediu, amestecând bine cu un tel.
Adăugați mango, ceapă și coriandru la amestecul de suc; aruncați ușor pentru a acoperi. Puneți amestecul de mango uniform pe frunzele de salată.
Stropiți scoici cu 1 lingură suc de lămâie; se presară cu 1/4 linguriță piper și 1/8 linguriță sare.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați scoici; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor. Aranjați scoicile uniform peste fiecare porție.