Salată de friptură aruncată cu sos picant de usturoi

Salată de friptură aruncată cu sos picant de usturoi
Salata de friptură aruncată cu sos picant de usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,24 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 198 calorii, 18g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Este perfect pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați roșii de prune, ciuperci, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Salată de friptură de sud-vest cu sos picant de Avocado, Salată de friptură marinată cu bere cu sos picant de Salsa, și Salată Verde Picantă Cu Sos De Soia Și Usturoi Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. În recipientul bine acoperit, agitați toate ingredientele pentru pansament. Rezervați 1/4 cană de pansament. Într-un castron mic, amestecați ceapa și roșiile cu pansamentul rămas; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
CeapăCeapă
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
BolBol
2
Așezați friptura de vită și ardeiul gras pe grătar. Acoperiți grătarul; gătiți la foc mediu 15 până la 20 de minute, întorcând frecvent ardeiul gras și carnea de vită o dată, până când carnea de vită este dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
FripturăFriptură
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Presărați carnea de vită cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De VităCarne De Vită
4
Tăiați carnea de vită în felii de 1/4 inch. Aruncați carnea de vită și pansamentul rezervat de 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
5
Tăiați ardeiul gras în fâșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
6
Într-un castron mare, așezați salata verde, ciupercile, ardeiul gras și carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Ardei GrasArdei Gras
CiuperciCiuperci
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați amestecul de roșii; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Rabble Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Merlot
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista