Salată De Friptură
Salata de friptură ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 20 și costă 95 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 115 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. 31 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 minute. Un amestec de brânză de capră, scallions, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Friptură (Salată Ranen), Salată De Friptură, și Salată Mare De Friptură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți câteva lingurițe de ulei de gătit într-o tigaie din fontă la foc mare. Se usucă fripturile.
Presărați fripturile pe ambele părți cu puțină sare. Prăjiți fripturile în tigaie pe ambele părți, doar până se rumenesc frumos.
Scoateți tigaia de pe foc și acoperiți.
Lăsați să gătească încă câteva minute, până când friptura este făcută după bunul plac. Puteți testa cu un termometru pentru carne.
Scoateți friptura din tigaie la 125 până la 54° pentru rare,140 pentru mediu rar, 150 pentru mediu. Sau folosiți degetele pentru a testa carnea pentru coacere (consultați testul cu degetul pentru a verifica coacerea cărnii).
Scoateți din tigaie pe o tăietură.
Lăsați să se odihnească câteva minute înainte de tăiere.
Tăiați felii subțiri,pe diagonală, astfel încât să tăiați bucăți largi, peste bobul cărnii.2 aruncați împreună salata verde, rucola, ardeiul gras, brânza de capră și scallions. Aranjați pe plăci individuale.
Așezați deasupra câteva felii de friptură feliată răcită.
Presărați cu semințe de rodie sau kumquats feliate dacă utilizați.3
Se amestecă sucul de lămâie, uleiul de măsline, muștarul și sarea și piperul după gust.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Matanzas Creek Alexander Valley Merlot]()
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.