Salată De Friptură

Salată De Friptură
Salata de friptură ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 20 și costă 95 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 115 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. 31 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 minute. Un amestec de brânză de capră, scallions, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Friptură (Salată Ranen), Salată De Friptură, și Salată Mare De Friptură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți câteva lingurițe de ulei de gătit într-o tigaie din fontă la foc mare. Se usucă fripturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Presărați fripturile pe ambele părți cu puțină sare. Prăjiți fripturile în tigaie pe ambele părți, doar până se rumenesc frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți tigaia de pe foc și acoperiți.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Lăsați să gătească încă câteva minute, până când friptura este făcută după bunul plac. Puteți testa cu un termometru pentru carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
Scoateți friptura din tigaie la 125 până la 54° pentru rare,140 pentru mediu rar, 150 pentru mediu. Sau folosiți degetele pentru a testa carnea pentru coacere (consultați testul cu degetul pentru a verifica coacerea cărnii).
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Scoateți din tigaie pe o tăietură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Lăsați să se odihnească câteva minute înainte de tăiere.
8
Tăiați felii subțiri,pe diagonală, astfel încât să tăiați bucăți largi, peste bobul cărnii.2 aruncați împreună salata verde, rucola, ardeiul gras, brânza de capră și scallions. Aranjați pe plăci individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
VerziiVerzii
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Se presară cu avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
10
Așezați deasupra câteva felii de friptură feliată răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură FeliatăFriptură Feliată
11
Presărați cu semințe de rodie sau kumquats feliate dacă utilizați.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
KumquatKumquat
12
Se amestecă sucul de lămâie, uleiul de măsline, muștarul și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
13
Stropiți pe salată.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateMediu
Gata În10 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista