Salată de fermă cu legume prăjite

Salată de fermă cu legume prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata Ranch cu legume prăjite. Această rețetă face 40 de porții cu 25 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați salată romaine ruptă, pansament lite ranch, cartofi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Salată tocată de fermă de slănină cu legume rădăcinoase prăjite, Ranch Tunan și salată de cartofi cu Jalapenos prăjiți, și Salată Tortellini cu legume prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Combinați primele 4 ingrediente în tigaie de 15x10x1 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiatăPachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiată
3
Coaceți 25 min. sau până se înmoaie, amestecând după 15 min. Se răcește 5 min.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
4
Aruncați salata verde cu pansament; așezați pe 4 farfurii de servire. Se acoperă cu amestec de legume și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții40
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista