Salată de fasole și cartofi
Salata de fasole și cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 151 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 65 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cartofi bliss, haricots verts, măsline kalamatan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Salată de fasole și cartofi, Salată de Cod, cartofi și fasole verde, și Salată De Fasole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți cartofii și usturoiul într-o oală cu apă bine sărată, pentru a acoperi și aduceți apa la fierbere la foc mediu. Gatiti pana cand sunt" furculita " frageda, aproximativ 20 de minute. Când cartofii sunt fragede tot drumul prin, scoateți-le din apă și atunci când acestea sunt suficient de rece pentru a manipula, dar încă fierbinte, se taie cu grijă cartofii în jumătate. Încercați să nu scoateți pielea. Se toacă usturoiul și se adaugă împreună cu 2 linguri fiecare oțet și ulei de măsline și se condimentează cu sare, după gust. Este important să faceți acest lucru în timp ce cartofii sunt încă calzi, astfel încât să absoarbă oțetul și uleiul și să fie condimentați până la capăt.
În timp ce cartofii se gătesc, aduceți o altă oală cu apă bine sărată la fierbere, la foc mediu. Configurați un bol cu apă cu gheață și condimentați-l generos cu sare.
Adăugați fasolea în apa clocotită și gătiți-le până când sunt fragede, aproximativ 5 până la 6 minute. Mușcați o fasole pentru a vă asigura că sunt gătite corespunzător. Când fasolea este gătită, puneți-le imediat în vasul cu apă sărată cu gheață pentru a opri gătitul sau pentru a le "șoca". Când sunt reci, scoateți-le din apă și lăsați-le să se usuce puțin.
Într-un castron mare, aruncați împreună cartofii, fasolea, măslinele, oregano și scallions și ardeiul roșu zdrobit. Amestecați pentru a combina bine, gustați și reglați condimentul, dacă este necesar.
Adăugați uleiul rămas și oțetul, dacă este necesar.
Această salată este bună acum, dar va fi mai bine dacă o lăsați să stea cel puțin 1 oră. Timp suficient pentru a-l transporta la joc!