Salată de fasole verde și roșii
Salata de fasole verde și roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 8 și costă 82 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 47 calorii. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de apă, suc de lămâie, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Salată de fasole verde, fasole galbenă și roșii cu vinetă balsamică albă, Salată de roșii Cherry, fasole verde și fasole de ceară cu firimituri de pâine cu ierburi din cartea de bucate din grădina bucătăriei, și Salată verde de fasole și roșii cu sos de roșii prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fasolea într-o cratiță și acoperiți-o cu apă; aduceți la fierbere. Gatiti, neacoperit, timp de 8-10 minute sau pana cand este crocant.
Scurgeți și clătiți cu apă rece.
Se pune într-un castron mare; se adaugă ceapa.
Așezați roșiile într-un alt castron. Într-un castron mic, amestecați împreună sucul de lămâie, uleiul, apa, sarea și piperul.
Se toarnă peste legumele din fiecare castron; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră.
Se amestecă țelina în amestecul de fasole; se transferă într-un platou de servire. Înconjurați cu roșii.