Salată de fasole verde cu sos de brânză albastră

Salată de fasole verde cu sos de brânză albastră
Nevoie de o garnitură fără gluten? Salata de fasole verde cu sos de brânză albastră ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 66 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zară, ceapă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Salată de fasole verde și brânză albastră, Salată de fasole verde prăjită la cuptor cu alune și brânză albastră, și Salată de fasole verde și ouă cu sos de brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic; se amestecă cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Fasole verde la abur, acoperită, 14 minute sau până când este crocantă. Clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
ApăApă
3
Se scurge bine și se usucă cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Combinați fasolea și ceapa într-un castron mare; adăugați pansament și amestecați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se presară uniform cu slănină mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
6
evaluare carbo: 5
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista