Nevoie de o garnitură fără gluten? Salata de fasole verde cu sos de brânză albastră ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 66 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zară, ceapă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Salată de fasole verde și brânză albastră, Salată de fasole verde prăjită la cuptor cu alune și brânză albastră, și Salată de fasole verde și ouă cu sos de brânză de capră.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic; se amestecă cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Fasole verde la abur, acoperită, 14 minute sau până când este crocantă. Clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Apă
3
Se scurge bine și se usucă cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
4
Combinați fasolea și ceapa într-un castron mare; adăugați pansament și amestecați ușor.