Salată de fasole verde cu slănină
Salata de fasole verde cu slănină este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 110 calorii. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, sare kosher, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată de fasole verde și cartofi cu slănină, Sote De Fasole Verde Și Slănină, și Sucotaș De Fasole Verde Și Slănină.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea in apa clocotita 5 minute.
Scurgeți și scufundați fasolea în apă cu gheață; scurgere.
Așezați fasolea într-un castron mare.
Gatiti slanina intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 linguriță de picături în tigaie. Crumble bacon; pus deoparte.
Adăugați șalotă la picături în tigaie; gatiti 1 1/2 minute, amestecand frecvent.
Adăugați oțet; gatiti 30 de secunde, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite.
Amestec de amestec peste fasole.
Combinați mierea, muștarul, piperul și sarea, amestecând cu un bici.
Se toarnă peste amestecul de fasole verde; aruncați pentru a acoperi.
Se presară cu slănină mărunțită.