Salată de fasole verde cu ardei murați și sos de hamsii

Salată de fasole verde cu ardei murați și sos de hamsii
Salata de fasole verde cu ardei murați și pansament de hamsii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 221 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 8. Un amestec de sare kosher, piper, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de fasole și somon cu sos de anșoa-rucola, Salată verde de iarnă cu nuci, mere și parmezan-sos de hamsii, și Salată tânără de fasole verde, hamsie și cartofi.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare. Umpleți un castron mare cu apă și gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați fasolea în apă clocotită și gătiți până când este fragedă, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Se transferă în baia de gheață până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
4
Transferați pe o foaie de copt cu margini căptușită cu prosoape de hârtie sau un prosop de bucătărie curat și fasole uscată cu atenție (Vezi nota de mai sus). Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Creveți SotațiCreveți Sotați
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Combinați maioneza, hamsiile, parmezanul, sucul de lămâie și sosul Worcestershire într-un castron mare și bateți pentru a combina. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați fasole, pepperoncini, șalotă și nuci de pin. Aruncați pentru a combina și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 InchLegături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista