Salata de fasole cu creveți și iaurt Curry ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $3.14 pe portie. Această garnitură are 261 calorii, 28G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de miere, iaurt grecesc, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Creveți prăjiți cu Curry cu Chutney și iaurt, Wrap Sandwich de creveți sănătoși cu iaurt Curry și spanac, și Boluri de Creveți Curry roșii la grătar cu sos de iaurt de dovlecei și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 6 Ingrediente, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Combinați iaurtul, curry-ul, mierea și sucul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt
Pudră De Curry
Miere
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Gatiti fasolea in apa clocotita 3 minute sau pana cand este crocanta; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
4
Adăugați fasole în amestecul de șalotă; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Fasole
5
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați creveți, restul de 1/4 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper și cimbru la tigaie; saut 3 minute sau până când este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Creveți
Cimbru
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați creveți în amestecul de fasole verde; aruncați pentru a acoperi.
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Indaba Chenin Blanc cu un rating de 4 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.