salată de fasole albă cu țelină și mentă (și uneori ton)

salată de fasole albă cu țelină și mentă (și uneori ton)
Salata de fasole albă cu țelină și mentă (și uneori ton) este o fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 260 calorii. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână usturoi, kombu, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Salată de fasole albă cu lămâie, Tunan și țelină, Salată de fasole cu unt, Tunan și țelină, și Salată de fasole cu unt, Tunan și țelină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți fasolea și alegeți pentru pietre mici sau resturi. Înmuiați fasolea în apă rece peste noapte cu o bucată de kombu de 2 inci.Aruncați lichidul de înmuiere și așezați fasolea și celelalte ingrediente pentru a le găti într-o oală de 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
KombuKombu
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați suficientă apă rece pentru a umple oala pe jumătate plină. Aduceți la fierbere. Fierbeți 1 până la 1 oră, până când fasolea este fragedă. Opriți focul, adăugați lingura de sare kosher și lăsați să se răcească în lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Scurgeți și aruncați lichidul de gătit, ceapa, țelina și kombu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
KombuKombu
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4
Bateți ingredientele pentru pansament într-un castron mic până când emulsified.To faceți salata, transferați fasolea gătită într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați țelina, șalota feliată, menta proaspătă și (opțional ton.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
6
Se toarnă pansamentul peste fasole și se aruncă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
7
Se servește la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista