Salata de douăzeci și patru de ore ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 6 porții cu 644 calorii, 16g de proteine, și 60g de grăsime fiecare. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 60 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Dacă aveți la îndemână maioneză, țelină, ardei gras și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Salată De 12 Ore, Salată De Fructe De 24 De Ore, și Salată Sănătoasă Stratificată De 24 De Ore.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare transparent, salată verde, țelină, ardei gras, ceapă, mazăre, maioneză, zahăr și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore