Salată De Căpșuni Mată
Salata de căpșuni mată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 221 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați gelatină de căpșuni, topping biciuit din carton, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Gogoși Cu Căpșuni, Frosted Căpșuni Pop Tarte, și Fursecuri Cu Zahăr Cu Căpșuni Înghețate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați gelatina în apă clocotită. Se amestecă căpșunile și ananasul. Se dă la frigider până se fixează parțial.
Se amestecă nuci pecan și cireșe.
Transfer la un 13-in. x 9-în. dish. Se răcește timp de 2 ore sau până când este ferm.
Pentru topping, într-un castron mic, bateți crema de brânză și crema de marshmallow doar până se combină; pliați în topping bătut.
Se întinde peste salată. Se răcește câteva ore sau peste noapte.
Se ornează cu căpșuni și mentă.