Salată de curcan curry cu caju
Salata de curcan curry cu caju este o fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $5.03 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 995 calorii, 69G de proteine, și 68G de grăsime fiecare. Un amestec de ulei de măsline, stafide, jumătăți de piept de curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma stafidele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de orez cu stafide si scortisoara ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Salată curry cu ou și caju, Salată De Pui Curry Cu Struguri Și Caju, și Salată de pui curry cu struguri și caju pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Așezați curcanul în tava de copt.
Periați curcanul cu ulei.
Se presară sare și piper. Se prăjește până când termometrul de carne introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 180 F, aproximativ 1 oră. Mișto.
Îndepărtați pielea și oasele.
Tăiați carnea în cuburi de 1/2 inch.
Bateți maioneza, vinul, chutney-ul, pudra de curry, sucul de lămâie și ghimbirul într-un castron mare.
Adăugați curcan, ceapă, țelină și stafide; aruncați pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.)
Se amestecă caju în salată.