Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de curcan afumat cu căpșuni. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 393 calorii, 21g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,41 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați miere, smântână, muștar măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma căpșunile, puteți urma acest fel principal cu Clătite cu căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Salată de verdeață mixtă de curcan/pui cu Kiwi și căpșuni în, Turcia-salată mixtă de verdeață cu căpșuni, Kiwi și caju în sos de miere-susan, și Salată Waldorf De Curcan Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele pentru pansament până se omogenizează bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați curcan, brânză, țelină și caju prăjit cu miere; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caju Prăjit
țelină
Brânză
Toată Turcia
Miere
3
Adăugați căpșuni; aruncați cu grijă până când sunt acoperite uniform. Dacă doriți, serviți pe salată verde; garnisiți cu caju și căpșuni suplimentare.