Salată de creveți și legume cu sos de ghimbir-portocaliu
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Salata de creveți și legume cu sos de ghimbir-portocaliu ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $ 4.68 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 274 calorii, 12g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coriandru, oțet de orez, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Salată de Avocado și portocale cu pansament portocaliu-ghimbir, Salată mixtă de legume cu sos de ghimbir, și Salată de paste de creveți cu sos de ghimbir pentru rețete similare.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.