Salată de creveți și Feta cu Pesto de migdale Mentolate

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de creveți și Feta cu Pesto de migdale Mentolate. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $5.0 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 327 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați Nasturel, căței de usturoi, creveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Salată de morcovi mentolați, fistic și feta, paste pesto cu cârnați, feta și migdale-pătrunjel, și Mini Cupe Phyllo De Creveți Cu Pesto De Mărar Și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați 1/4 cană de ulei de măsline cu 2 linguri de suc de lămâie, usturoiul tocat și oregano. Se condimentează cu sare și piper și se adaugă creveții; aruncați pentru a acoperi.
Într-un robot de bucătărie, pulsează migdalele cu cei 2 căței de usturoi întregi, pătrunjelul și menta până se toacă mărunt. Cu mașina pornită, adăugați 1/2 cană de ulei de măsline într-un jet subțire, răzuind părțile laterale ale bolului. Condimentează cu sare și piper și transferă pesto-ul într-un castron.
Într-un castron mare, combinați restul de 1/4 cană de ulei de măsline cu restul de 2 linguri de suc de lămâie. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați năsturelul și feniculul și aruncați pentru a acoperi.
Adăugați trei sferturi din feta și condimentați cu sare și piper.
Preîncălziți o tigaie pentru grătar sau o tigaie din fontă. Când tigaia este fierbinte, adăugați creveții și gătiți la foc mare, rotind o dată, până se rumenesc și se rumenesc în pete, 4 până la 5 minute.
Așezați creveții pe salată și acoperiți cu feta rămasă. Puneți niște pesto deasupra și serviți imediat, trecând pesto-ul rămas pe lateral.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.