Salată de creveți și Feta cu Pesto de migdale Mentolate

Salată de creveți și Feta cu Pesto de migdale Mentolate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de creveți și Feta cu Pesto de migdale Mentolate. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $5.0 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 327 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați Nasturel, căței de usturoi, creveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Salată de morcovi mentolați, fistic și feta, paste pesto cu cârnați, feta și migdale-pătrunjel, și Mini Cupe Phyllo De Creveți Cu Pesto De Mărar Și Feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați 1/4 cană de ulei de măsline cu 2 linguri de suc de lămâie, usturoiul tocat și oregano. Se condimentează cu sare și piper și se adaugă creveții; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Într-un robot de bucătărie, pulsează migdalele cu cei 2 căței de usturoi întregi, pătrunjelul și menta până se toacă mărunt. Cu mașina pornită, adăugați 1/2 cană de ulei de măsline într-un jet subțire, răzuind părțile laterale ale bolului. Condimentează cu sare și piper și transferă pesto-ul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Într-un castron mare, combinați restul de 1/4 cană de ulei de măsline cu restul de 2 linguri de suc de lămâie. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați năsturelul și feniculul și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
5
Adăugați trei sferturi din feta și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
6
Transferați pe plăci.
7
Preîncălziți o tigaie pentru grătar sau o tigaie din fontă. Când tigaia este fierbinte, adăugați creveții și gătiți la foc mare, rotind o dată, până se rumenesc și se rumenesc în pete, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Așezați creveții pe salată și acoperiți cu feta rămasă. Puneți niște pesto deasupra și serviți imediat, trecând pesto-ul rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Revista