Salată de creveți și Daikon cu pansament Ume-Shiso
Salata de creveți și Daikon cu pansament Ume-Shiso este un fără gluten, fără lactate și pescatarian garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 174 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet de prune umeboshi, zahăr brun, frunze de shiso și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Salată de creveți și Daikon cu pansament Ume-Shiso, Salată Daikon / salată de ridichi cu sos japonez de prune, și Salată de Avocado, Grapefruit și Shiso.
Instrucțiuni
1
Folosind slicer, tăiați daikon pe lungime în felii foarte subțiri (Vezi nota bucătarilor, mai jos). Înmuiați într-un castron cu apă rece ușor sărată, răcită, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche Daikon
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
În timp ce daikon se înmoaie, aruncați creveții cu ulei și 1/8 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche Daikon
Piper
Creveți
Ulei De Gătit
3
Încălziți tigaia la grătar la foc mediu-mare până când este fierbinte, apoi gătiți creveții, întorcând o dată, până când sunt gătite, 2 până la 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
4
Transferați pe o farfurie.
1
Bateți împreună mirin, oțeturi, pastă de prune, sos de soia și zahăr brun într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sos De Soia
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați ulei într-un flux lent, șoptind. Se amestecă frunzele de shiso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shiso Frunze
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
1
Se amestecă creveții în pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
2
Scurgeți bine daikon. Clătiți și uscați, apoi împărțiți între 6 farfurii. Folosind o lingură cu fante, acoperiți cu creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche Daikon
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
3
Serviți stropit cu o parte din pansamentul rămas.
1
* * Daikon vine în multe forme și dimensiuni; poate fi necesar să tăiați sau să vă împărțiți piesa pentru a obține felii de aproximativ 5 x 1 inch. Poate fi înmuiat până la 3 ore.* Creveții pot fi gătiți cu 30 de minute înainte și păstrați la temperatura camerei.* Pansamentul, fără frunze de shiso, poate fi făcut cu 3 ore înainte și păstrat la temperatura camerei. Se amestecă frunzele de shiso (și creveții) chiar înainte de servire.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.