Salată de creveți înnegrită cu jicama și porumb la grătar
Salata de creveți înnegrită cu Jicaman și porumb la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă 87 cenți pe porție. O porție conține 216 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână condimente înnegrite, benzi de tortilla, pansament cilantro-var și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tacos de creveți înnegriți cu Salsa de cireșe de porumb la grătar, Salată Caesar La Grătar Cu Creveți Înnegriți, și Salată de fasole neagră, Jincercama și porumb la grătar.
Instrucțiuni
Cojiți creveții, lăsând cozile aprinse; devein, dacă doriți.
Stropiți 1 lingură de ulei de măsline peste creveți; se presară cu condimente, aruncând pentru a acoperi bine. Acoperiți și răciți până când sunt gata de gătit.
Se toarnă restul de 3 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați creveți; saut 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când este gata.
Combinați jicama și porumbul la grătar, salata verde și 1/2 cană de pansament Cilantro-var într-un castron de servire. Se acoperă cu creveți și fâșii de Tortilla crocante.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.