Salată De Creveți Din Marea Sudului

Salată De Creveți Din Marea Sudului
Salata de creveți South Seas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $2.21 pe portie. O porție conține 193 calorii, 16g de proteine, și 11g de grăsime. Un amestec de sos de soia, bucăți de mâncare spanac, oțet de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Marea Sudului Skillet, Pui și banane din Marea Sudului, și Pește cu Salsa din Marea Sudului pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă spanacul, varza, ciupercile, ardeiul gras, ceapa, creveții și migdalele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CiuperciCiuperci
MigdaleMigdale
VarzăVarză
SpanacSpanac
CeapăCeapă
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Agitați ingredientele rămase într-un recipient bine acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
3
Se toarnă peste amestecul de spanac; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
4
Serviți imediat.

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista