Salată De Creveți Dilled
Salata de creveți este o fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian rețetă cu 10 porții. Pentru $ 2.96 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 293 calorii, 28G de proteine, și 19g de grăsime per portie. 16 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Dacă aveți la îndemână țelină, creveți, maioneză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Creveți Dilled, Creveți și salată de ouă, și Salată De Mazăre Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați creveții fierți în bucăți mici și puneți-i într-un castron mare; stoarceți lămâia și sucul de lămâie peste creveți.
Adăugați țelină tocată, ceapă verde, mărar, maioneză și piper; se amestecă bine.
La frigider timp de 2 ore pentru a permite combinarea aromelor; aduceți la temperatura camerei timp de 15 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.