Salată de creveți de Avocado-Lime (Ensalada de Camarones con Aguacate y Limon)
Salata de creveți Avocado-Lime (Ensalada de Camarones con Aguacate y Limon) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,01 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 275 calorii, 22g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 209 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână avocado, suc de lămâie, creveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este extraordinar. Încercați Salată de Avocado (Ensalada de Aguacate), Hummus de Aguacate și Lima (Hummus de Avocado și tei), și SALATĂ DE ROȘII ȘI AVOCADO (ENSALADA DE AGUACATE Y TOMATE) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați creveții în 2 sau 3 bucăți și puneți-i într-un castron mare; adăugați avocado, ceapa verde, roșiile roșii și galbene, ardeiul gras, coriandrul și sucul de lămâie; amesteca. Se condimentează cu sare și piper. Dați la frigider cu cel puțin 15 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.