Salată de creveți cu salată de unt cu pere și brânză albastră

Salată de creveți cu salată de unt cu pere și brânză albastră
Salata de creveți cu salată de unt cu pere și brânză albastră este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 227 calorii, 17g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână oțet de orez, salată de unt, roșii cherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată de unt și ierburi proaspete cu brânză albastră Maytag, Salată de unt și ierburi proaspete cu brânză albastră Maytag, și Salată de câmp cu pere și brânză albastră.

Instrucțiuni

1
Clătiți și scurgeți frunzele de salată; înfășurați în prosoape, închideți-le într-o pungă de plastic și răciți cel puțin 15 minute sau până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Clătiți creveții cu apă rece și scurgeți. Clătiți și tăiați roșiile; dacă este mai mare de 1/2 inch, tăiați în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
CrevețiCreveți
ApăApă
3
Tăiați grosolan nucile. Clătiți perele, miezul și tăiați-le în bețișoare groase de 1/4 inch; într-un castron, amestecați fructele tăiate cu sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
FructeFructe
PerePere
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Salată movilă pe farfurii sau în boluri. Peste salată, împrăștiați uniform creveții, roșiile și nucile. Sus în mod egal cu pere. Se toarnă sosul după gust peste salate și se presară cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Salată VerdeSalată Verde
PiperPiper
CrevețiCreveți
PerePere
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista