Salată de creveți cu Mango și Avocado
Salata de creveți cu Mango și Avocado este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 280 calorii, 36g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $4.2 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți creveți, suc de lămâie, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de var, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cheie De Var ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Creveți Cu Avocado De Mango, Salată De Avocado-Mango Cu Creveți La Grătar, și Salată de creveți Mango Avocado cu migdale prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert într-un cuptor olandez mare.
Adăugați creveți; gatiti 2 minute sau pana cand se face.
Scurgeți și clătiți cu apă rece. Chill.
Combinați ceapa și următoarele 7 ingrediente (ceapă prin jalapeo) într-un castron mare.
Adăugați creveți; aruncați pentru a acoperi.
Lingură 3/4 cană amestec de creveți în centrul fiecăreia dintre cele 6 farfurii de salată. Aranjați 2 felii de mango și 2 felii de avocado spokelike în jurul fiecărei porții.
Garnisiți cu crenguțe de coriandru, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.