Salată de Crab Wasabi Lime în cupe de castraveți
Salata de Crab Wasabi Lime în cupe de castraveți este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă cu 60 de porții. O porție conține 13 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lăstari de mazăre pentru copii, suc de lămâie, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Salată de Crab-castraveți în căni de roșii, Mini prăjituri de susan, Scallion și Crab de tei cu maioneză Wasabi, și Cupe De Castraveți Umplute Cu Crab Picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați castraveții transversal în felii generoase de 1/2 inch grosime.
Tăiați o rundă canelată din fiecare felie cu tăietor de prăjituri, apoi scoateți niște carne din centrul fiecărei runde cu tăietor de pepene galben sau o lingură mică, creând o indentare, dar lăsând fundul intact.
Bateți împreună maioneza și wasabi, apoi amestecați sucul de lămâie și sarea.
Tăiați ridichile în felii foarte subțiri cu slicer. Înjumătățiți feliile, apoi tăiați transversal în benzi foarte subțiri. Tăiați varza de ridiche la lungimi de 1 inch, măsurând de la vârful germenului și aruncați tulpinile rămase. (Dacă utilizați lăstari de mazăre, tăiați secțiuni cu frunze în bucăți de 1 inch.)
Amestecați crabul, maioneza wasabi, fâșiile de ridiche și mugurii de ridiche, apoi puneți o lingură mică de umplutură în fiecare ceașcă de castraveți.
* Cupele de castraveți pot fi formate (dar nu umplute) cu 1 zi înainte și răcite, acoperite cu folie de plastic.* Maioneza Wasabi poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.* Ridichile pot fi tăiate și mugurii tăiați cu 1 zi înainte și răciți separat în pungi de plastic sigilate căptușite cu prosoape de hârtie umezite.* Carnea de crab poate fi culeasă cu peste 1 zi înainte și răcită, acoperită.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.