Salata de Crab simulată cu sos Tehina ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 180 de calorii, 13g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,7 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de susan, tofu de mătase, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Crab Louis, Salată de Crab simulată în cupe Wonton, și Baba Ganoujh (Salată De Vinete Cu Tehina) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați toate ingredientele salatei într-un platou.Faceți sosul: puneți toate ingredientele, cu excepția ultimelor, într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.Aruncați salata cu sosul.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.