Salată De Crab De Castraveți-Grapefruit

Salata de crab cu castraveți-Grapefruit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 179 calorii, 14g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați sosul tabasco, grapefruit roz, castraveți decojiți și alte câteva lucruri pentru a—l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Kiwi, Grapefruit Și Crab, Salată De Grapefruit Cu Castraveți De Avocado, și Salată de Crab rege cu Grapefruit și Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați iaurtul cu sucul de lămâie, coaja de tei, uleiul și câteva liniuțe de Tabasco. Se condimentează cu sare și piper alb.
Așezați crabul într-un castron și pliați în 3 linguri de pansament pentru iaurt.
Se amestecă oțetul în pansamentul de iaurt rămas. Îndoiți castravetele, grapefruitul și edamame. Puneți salata pe farfurii, acoperiți cu crabul și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.