Salată de Crab cu roșii Semi-uscate și lămâie vindecată cu zahăr
Dacă $1.76 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Salata de Crab cu roșii Semi-uscate și lămâie vindecată cu zahăr ar putea fi un minunat fără gluten și pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 222 calorii. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de mascarpone, oțet de cyder aspall, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Pește Proaspăt! Sare și piper semi-vindecat Hamachi sashimi, Salată de Quinoa cu lămâie cu fistic și roșii uscate la soare, și Salată de patru fasole cu Quinoa, roșii uscate la soare și semințe de floarea soarelui din bolul cu lămâie pentru rețete similare.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.