Salată de Crab cu fasole albă și verdeață Gourmet

Salată de Crab cu fasole albă și verdeață Gourmet
Salata de Crab cu fasole albă și verdeață Gourmet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $ 2.94 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 134 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ulei de măsline, oțet de vin, verdeață de salată gourmet sfâșiată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Salată de fasole albă și verdeață (Fasolia me Horta), Steak de ton au Poivre cu fasole albă și salată de verdeață amară, și Verdeață Tocată Cu Fasole Albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 10 ingrediente; aruncați ușor. Acoperiți și răciți 20 de minute.
2
Serviți peste verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Canyon Road Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Canyon Road Chardonnay
Canyon Road Chardonnay
Palatul este intens, rotund și moale, cu arome de pepene galben și fructe tropicale.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista