Salată de Crab Cosmic cu chipsuri de porumb
Salata de Crab Cosmic cu chipsuri de porumb este o fără gluten și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 97 calorii. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână tortilla de porumb, suc de lămâie, maioneză și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de porumb prăjită în tigaie cu chipsuri de Tortilla, Salată Răcită De Porumb Și Crab, și Salată de crab și porumb la grătar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Ungeți 1 parte a fiecărei tortilla cu ulei; tăiați fiecare tortilla în 8 pene.
Așezați pene pe o foaie mare de copt; se presara cu sare.
Coaceți la 400 timp de 6 minute sau până se rumenesc ușor. Mișto.
Combinați crema de brânză și următoarele 4 ingrediente (cremă de brânză prin condimente) într-un castron.
Adăugați crabul și porumbul; amestecați ușor. Acoperiți și răciți până la 4 ore.
Se servește cu chipsuri de porumb; garnisiți cu frunze de coriandru, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.