Salată de conopidă de ton cu vinetă de tei

Salată de conopidă de ton cu vinetă de tei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încercați salata de conopidă de ton cu vinaigretă de Lime. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 412 calorii, 18g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,74 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați măsline umplute, castraveți, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Conopidă cu vinetă de var și ardei iute, Tunan ars pe verdeață mixtă cu vinaigretă de coriandru-var, și Rețetă De Ton Prăjit Cu Susan Cu Vinaigretă De Ghimbir De Tei.

Instrucțiuni

1
Gatiti conopida congelata conform indicatiilor de pe SAC. Gatiti mazarea congelata conform indicatiilor de pe cutie; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
MazăreMazăre
2
Așezați conopida și mazărea într-un castron mare; la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
În recipientul bine acoperit, agitați ingredientele vinaigrette până se omogenizează bine. Se amestecă tonul, castravetele și ceapa verde în amestecul de conopidă; adăugați vinaigretă. Aruncă pentru a acoperi. Capac; la frigider aproximativ 1 oră sau până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
ConopidăConopidă
VinetăVinetă
CastraveteCastravete
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
TonTon
4
Chiar înainte de servire, acoperiți cu măsline și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
MăslineMăsline

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Rabble Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Merlot
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista