Salată de ciuperci cu ulei de trufe și Parmigiano-Reggiano

Salată de ciuperci cu ulei de trufe și Parmigiano-Reggiano
Salată de ciuperci cu ulei de trufe și Parmigiano-Reggiano este un fără gluten și primar garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 42 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ulei de măsline extravirgin, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Salată de țelină și ciuperci Shitake cu lămâie și Parmigiano-Reggiano, Dovlecei Spaghetti prăjiți cu Parmigiano-Reggiano și ulei de trufe, și Salată De Rucola, Fenicul Și Parmigiano Reggiano pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați uleiul, coaja de lămâie, sucul de lămâie, sarea și piperul proaspăt măcinat într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați ciupercile și țelina într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
țelinățelină
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Stropiți cu amestec de ulei; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Aranjați 1 cană de amestec de ciuperci pe fiecare dintre cele 6 farfurii; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 2 lingurițe de brânză rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
BrânzăBrânză

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista