Salată de cartofi și slănină
Salata de cartofi și slănină este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 farfurie. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 347 calorii. Această rețetă de la Toateretete are 302 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de slănină, țelină, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată de cartofi la grătar cu slănină + slănină-vinetă Dijon, Salată de cartofi cu slănină, și Salată De Cartofi Roșii Cu Slănină.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o oală cu suficientă apă pentru a acoperi și aduceți la fierbere. Gatiti aproximativ 20 de minute, sau pana se inmoaie.
Între timp, puneți ouăle într-o cratiță și acoperiți cu apă rece. Aduceți apa la fierbere și îndepărtați imediat de pe foc. Acoperiți și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 10 până la 12 minute.
Scoateți din apă fierbinte și puneți-l într-un bol cu apă rece pentru a se răci.
Cojiți ouăle și așezați 3 dintre ele într-un bol mare. Rezervați restul pentru mai târziu. Puneți ouăle în castron cu o furculiță. Se amestecă muștarul, maioneza, țelina, sarea și piperul. Pune deoparte.
Gătiti feliile de slănină la cuptorul cu microunde timp de aproximativ 4 minute, până când sunt crocante sau prăjiți într-o tigaie la foc mediu-mare. Zdrobiți 2 felii de slănină în amestecul de maioneză. Rezervați restul pentru garnitură.
Se curăță și se toacă cartofii și se amestecă în castron până se acoperă uniform. Feliați cele 2 ouă rămase și așezați deasupra salatei. Zdrobiți slănina rămasă peste ouă, apoi presărați pătrunjel deasupra.