Salată de cartofi și brânză albastră
Salata de cartofi și brânză albastră este o fără gluten garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 427 calorii, 9g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, șalotă, ou fiert tare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Cartofi Cu Brânză Albastră, Salată De Cartofi Cu Brânză Albastră, și Salată De Cartofi Cu Brânză Albastră.
Instrucțiuni
Bateți uleiul, oțetul, șalota, pătrunjelul, 1 lingură de arpagic, muștarul, mierea și coaja de lămâie într-un castron mare până se omogenizează bine. Condimentați pansamentul după gust cu sare și piper.
Gatiti cartofii intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana se inmoaie, aproximativ 8 minute.
Adăugați cartofi calzi la pansament; aruncați pentru a combina. Condimentează după gust cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Gatiti slanina in tigaie mare la foc mediu pana cand este crocanta.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Se sfărâmă în bucăți mici. Aranjați salata în jurul marginii platoului; salată de cartofi movilă în centru.
Se presară slănină, brânză albastră, ou și 1/4 cană de arpagic rămasă.