Salată De Cartofi Indiana
Salata de cartofi Indiana ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 295 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați slănină, coaceți cartofi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Friptură Elvețiană Indiana, Indiana Pawpaw Pâine, și Filet Tradițional Din Indiana.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Puneți cartofii într-o oală și umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere și se gătește până se străpunge ușor cu o furculiță, aproximativ 12 minute.
Se scurge și se toarnă într-un vas de copt de 9x13 inch.
Se amestecă cu maioneză, brânză procesată și ceapă.
În timp ce cartofii fierb, prăjiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu până când sunt crocante.
Scurgeți și rupeți în bucăți mari.
Așezați deasupra cartofilor.
Coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit, până când brânza este rumenită.