Salată de cartofi Germană caldă și tangibilă
Nevoie de un garnitură fără gluten și fără lactate? Salata Germană de cartofi fierbinte și tangentă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 385 calorii, 11g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați slănină, zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o accesibil rețetă pentru fanii alimentelor Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată De Cartofi Germană Tangy, Salată De Cartofi Germană Tangy, și Salată De Cartofi Tangy.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă; condimentează apa cu sare și dă la fiert. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 20 de minute; se scurge. Puneți cartofii într-un aragaz lent.
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Scoateți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie. Zdrobiți slănina și adăugați la cartofi.
Întoarceți tigaia la foc mediu și reîncălziți picăturile de slănină. Gătiti și amestecați ceapa dulce în picături până la translucid, 5 până la 7 minute; adăugați usturoi și continuați să gătiți până la parfum, încă 1 până la 2 minute.
Se toarnă amestecul de ceapă peste cartofi și slănină.
Amestecați oțetul, apa, zahărul și sarea împreună într-un bol; se toarnă peste amestecul de cartofi. Se amestecă ușor cartofii pentru a se amesteca.
Gatiti la mic, amestecand ocazional, 3 pana la 4 ore.