Salată de cartofi, fasole verde și roșii Cherry

Salata de cartofi, fasole verde și roșii Cherry ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 360 calorii, 12g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,26 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, ulei de măsline, cartofi noi cu piele roșie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, care este mare. Încercați Salată de cartofi, roșii Cherry și fasole verde, Salată de cartofi, fasole verde și roșii Cherry, și Salată de roșii Cherry, fasole verde și fasole de ceară cu firimituri de pâine cu ierburi din cartea de bucate din grădina bucătăriei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea in oala cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 4 minute.
Transferați în castron mediu. Reîmprospătați sub apă curentă rece.
Gatiti cartofii in oala cu apa sarata clocotita pana cand sunt fragede, aproximativ 8 minute.
Se transferă într-un castron mare.
Adăugați 2 linguri de suc de portocale și 2 linguri de oțet; aruncați pentru a acoperi. Se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional ușor.
Adăugați fasole verde, roșii și pătrunjel la cartofi.
Bateți restul de 6 linguri de suc de portocale, 1 lingură de oțet, ulei și capere într-un castron mic pentru a amesteca. Condimentați pansamentul după gust cu sare și piper.
Adăugați pansament în salată și aruncați pentru a combina. (Se poate face cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.)