Salată de cartofi cu usturoi și ranch
Salata de cartofi cu usturoi și dressing durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă este suficientă pentru 2 porții, cu 408 calorii , 6 g de proteine și 28 g de grăsimi fiecare. Pentru 1,13 dolari per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. Este perfectă pentru Ziua Îndrăgostiților . Mergeți la magazin și cumpărați cartofi, rozmarin sau ardei gras și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Funcționează bine ca garnitură la un preț rezonabil. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 69% . Acest scor este solid. Încercați Salata de paste cu cremă de dressing Ranch , Salata de cartofi cu usturoi și mărar și Wrap-ul Buffalo „Chicken” cu brânză Cheddar-Ranch și ardei copți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți focul; acoperiți și gătiți timp de 8-10 minute sau până se înmoaie.
Transferați într-un bol mare; presărați cu sare și piper.
Într-un bol mic, amestecați ingredientele rămase; turnați peste cartofi și amestecați pentru a le acoperi. Acoperiți și dați la frigider timp de cel puțin 2 ore înainte de servire.