Salată de cartofi cu ceapă caramelizată și slănină

Salata de cartofi cu ceapă caramelizată și slănină este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. Acest fel de mâncare are 438 calorii, 18g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de ceapă, sos tzatziki, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Salată de cartofi cu slănină și ceapă caramelizată, Pizza cu cartofi, slănină și ceapă caramelizată, și Salată de cartofi prăjiți cu ceapă caramelizată și slănină.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se înmoaie, 10 până la 15 minute.
Tăiați cartofii în jumătate.
Încălziți o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Adăugați tarhon; se toarnă vin alb pentru a degrada tigaia. Se fierbe până se evaporă vinul, 2 până la 3 minute.
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe prosoape de hârtie.
Amestecați cartofii, ceapa și slănina împreună într-un bol mare. Îndoiți sosul tzatziki, arpagicul, sarea și piperul negru în amestecul de cartofi.