Salată De Carpaccio De Dovlecei
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și prietenoasă cu FODMAP? Salata de Carpaccio de dovlecei ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 164 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,58 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 27 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați rucola, sare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată De Carpaccio De Dovlecei, Salată De Carpaccio De Castraveți Și Dovlecei, și Rețetă De Salată De Carpaccio De Castraveți Și Dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați dovleceii transversal în felii subțiri de hârtie cu feliator.
Aruncați feliile de dovlecei cu 1 linguriță de sare într-o strecurătoare mare așezată peste un castron și lăsați să se scurgă 20 de minute.
Clătiți bine feliile de dovlecel, apoi scurgeți, apăsând ușor pe felii pentru a extrage orice exces de lichid. Se usucă feliile de dovlecel cu un prosop de bucătărie.
Puneți verdeața de rucola într-un castron mare.
Se presară cu 1/4 cană Parmigiano-Reggiano și restul de 1/4 linguriță de sare.
Stropiți 1 1/2 linguri de ulei peste verdeață și aruncați.
Aranjați feliile de dovlecei peste verdeața de rucola, apoi stropiți cu uleiul rămas și presărați cu 1/4 cană rămasă Parmigiano-Reggiano și piper.