Salată de caracatiță cu cartofi și fasole verde

Salata de caracatiță cu cartofi și fasole verde este o fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian rețetă cu 30 de porții. Acest fel de mâncare are 53 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pătrunjel, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Salată de caracatiță cu cartofi și fasole verde, Salată de rucola cu cartofi și fasole verde, și Luni fără carne: salată de Paste Pesto Zucchini cu fasole verde și cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o cratiță mare cu apă, adăugați ceapa, morcovul, țelina și frunza de dafin și aduceți la fierbere.
Adăugați caracatița și fierbeți la foc moderat timp de 1 oră, până se înmoaie.
Lăsați caracatița să se răcească în lichid, apoi scurgeți. Folosind un prosop de hârtie, ștergeți pielea purpurie de pe tentacule, lăsând ventuzele intacte.
Tăiați tentaculele în bucăți de 1 inch.
Între timp, într-o cratiță cu apă sărată clocotită, gătiți fasolea verde până se înmoaie, 5 minute. Folosind o lingură pliată, transferați fasolea pe o farfurie și uscați-o.
Adăugați cartofii în apa clocotită și gătiți până se înmoaie, 25 de minute.
Lăsați să se răcească ușor, apoi curățați și tăiați cartofii.
Într-un castron mare, combinați caracatița cu cartofii, fasolea verde, usturoiul, pătrunjelul și uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper.
Serviți cald sau la temperatura camerei.