Salată de brânză și migdale
Salata de brânză și migdale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 230 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână migdale albite, suc de lămâie, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 33%. Rețete similare sunt Salată de migdale afumate și brânză de capră, Salată De Brânză De Capră Cu Crustă De Migdale, și Salată de nectarină, brânză de capră și migdale.
Instrucțiuni
Coaceți migdalele într-o tigaie de 8 sau 9 inci într-un cuptor de 400 până devin aurii, 5 până la 8 minute (aproximativ 4 minute într-un cuptor cu convecție).
Într-un castron mare, combinați uleiul și sucul de lămâie.
Adăugați amestecul de salată și amestecați, adăugând sare și piper după gust. Cu 2 linguri mari, împărțiți salata în mod egal între farfurii.
Tăiați brânza în felii subțiri și împărțiți uniform între salate.
Se presară uniform cu migdale.