Salată De Bruxelles Cu Slănină De Arțar Stratificată
Nevoie de o garnitură fără gluten? Salata de Bruxelles cu slănină de arțar stratificată ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 349 calorii, 11g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de nuci pecan, sare, spanac pentru copii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Salată de Bacon de arțar Bruxelles, pere și brânză albastră, Varză De Bruxelles De Arțar Cu Slănină, și Varză de Bruxelles prăjită cu arțar cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 400 F. Se pulverizează tava de copt cu părțile laterale cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Așezați slănina într-un singur strat pe tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Coaceți 25 până la 35 de minute sau până când sunt crocante, întorcându-se o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Scurgeți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie; strecurați picăturile în castron și puneți tigaia deoparte. Crumble bacon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Bol
Tigaie
5
Așezați pecanele pe o altă tigaie. Prăjiți 7 până la 12 minute sau până când sunt parfumate și ușor rumenite. Se răcește complet pe tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Creșteți temperatura cuptorului la 425 F. În castron mare, aruncați varză de Bruxelles, sare, piper, sos Worcestershire și sirop de arțar cu 1/4 cană de picături de slănină. Rezervați picăturile rămase pentru o altă utilizare. Aruncați pentru a acoperi și transferați în tigaia folosită pentru a găti slănina. Prăjiți 30 până la 45 de minute sau până când mugurii se rumenesc și sunt fragede atunci când sunt străpunși cu frigărui sau cuțit. Se amestecă varza și lichidul de gătit; se răcește pe tigaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Varză De Bruxelles
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Sirop De Arțar
Varză
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
Cuțit
Bol
Cuptor
Tigaie
7
Într-un castron mare, aruncați bine merele în oțet, apoi scurgeți și transferați pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
În bol de 6 litri sau vas de sticlă, stratificați după cum urmează: începeți cu mugurii, având grijă să păstrați părțile laterale ale bolului curate în timp ce umpleți. Se acoperă cu jumătate din spanac, apoi jumătate din brânza albastră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Albastră
Spanac
Varză
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Adăugați mere, apoi spanacul rămas, nucile pecan, brânza albastră rămasă și slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Albastră
Spanac
Măr
Nuci Pecan
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită