Salată De Broccoli Cu Ciuperci
Salata de Broccoli cu ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 319 calorii, 4G de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 97 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper măcinat, stafide, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 58%. Încercați Salată De Ciuperci Cu Broccoli, Salată De Broccoli Și Ciuperci De Castane Cu O Căldură Subtilă, și Plăcintă cu Broccoli și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, rotind ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie; zdrobiți slănina.
Combinați broccoli, ceapa roșie, stafidele, ciupercile, semințele de floarea soarelui și slănina mărunțită într-un castron mare.
Se amestecă maioneza, zahărul, oțetul, sarea și piperul negru într-un castron până se omogenizează bine.
Se toarnă amestecul de maioneză peste legume; aruncați pentru a acoperi.