Salată De Broccoli
Salata de Broccoli este o fără gluten farfurie. Această rețetă servește 8 și costă 99 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 453 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 158 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de zahăr, maioneză, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carpaccio de Broccoli cu salată de tulpină de Broccoli, Salată de Broccoli de casă – o salată ușoară și gustoasă care nu necesită gătit, și Dar nu mănânc Broccoli, salată de Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați frunzele mari din tulpina de broccoli.
Îndepărtați tulpina dură la capăt și spălați bine capul de broccoli.
Tăiați capul în flori și tulpina în bucăți de mărimea mușcăturii.
Așezați într-un castron mare.
Adăugați slănina mărunțită, ceapa, stafidele dacă folosiți și brânza. Într-un castron mic, combinați ingredientele rămase, amestecând bine.
Se adaugă în amestecul de broccoli și se aruncă ușor.