Salată De Banane

Salată De Banane
Nevoie de o garnitură fără gluten? Salata de banane Split ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 269 calorii. Această rețetă servește 15. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână banane, coloranți alimentari, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Salată De Puf Split Cu Banane, Salată De Fructe Split Cu Banane, și Salată De Fructe Split Cu Banane.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează. Se amestecă ananasul, căpșunile și bananele. Îndoiți toppingul bătut, nucile și colorantul alimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Prajitura Cu Paine De AfinePrajitura Cu Paine De Afine
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se toarnă într-un ulei de 13 in. x 9-în. dish. Acoperiți și congelați până la fermitate, cel puțin 3 ore.
3
Scoateți din congelator cu 30 de minute înainte de servire.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista