Salată de Avocado și homar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de Avocado și homar. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 255 calorii, 18g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de homari, zahăr, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de homar, Avocado și Grapefruit, Salată de homar, Avocado și Feta cu vinetă de lămâie, și Cozi de homar la grătar cu salată de nectarină-Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu apă clocotită, gătiți homarii până devin roșu aprins, aproximativ 13 minute.
Se scurge și se lasă să se răcească. Răsuciți cozile și ghearele. Crăpați ghearele și scoateți carnea; tăiat în bucăți mari. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați cojile cozii pe lungime în centru și îndepărtați carnea cozii.
Îndepărtați tractul intestinal negru și aruncați-l.
Tăiați carnea de coadă în medalioane de 1 inch. Acoperiți și refrigerați carnea de homar.
Într-un castron mare, combinați oțetul cu sosul de soia, ghimbirul și zahărul.
Se amestecă uleiul până se emulsionează, apoi se condimentează cu sare și piper.
Adăugați năsturelul și homarul și aruncați ușor, apoi adăugați avocado și aruncați doar până se îmbracă.