Salată De Ardei De Dovlecei La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de ardei de dovlecel la grătar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 182 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, ulei de măsline, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Încercați Zucchini la grătar și ardei gras Fattoush, Somon la grătar și dovlecei cu sos de ardei roșu, și Somon La Grătar Și Dovlecei Cu Sos De Ardei Roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă pe cărbune mediu-fierbinte (căldură medie-mare pentru gaz); vezi procedura de grătar sau încălziți o tigaie pentru grătar cu 2 arzătoare la foc mediu până când este fierbinte.
Aruncați legumele cu 2 linguri de ulei, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Grătar, întorcându-se ocazional, până se înmoaie, 6 până la 8 minute în total. Dacă utilizați tigaie pentru grătar, grătiți în loturi, 10 până la 15 minute pe lot.
Transferați ardeii într-un castron și lăsați să stea, acoperiți, 10 minute. Cojiți ardeii și tăiați-i în bucăți de 1 inch.
Tăiați dovleceii transversal în bucăți de 1 inch.
Bateți împreună oțet, zahăr brun, 1/4 linguriță sare, 1/8 linguriță piper și restul de 2 linguri ulei într-un castron mare. Se amestecă legumele și busuiocul.
Lăsați să stea 15 minute pentru ca aromele să se amestece.